Jij bent Goddelijk Hart

Nieuwe Lichtcirkel ‘Jij bent Goddelijk!’

JE KUNT JE NU INSCHRIJVEN VOOR DE LICHTCIRKEL INTENSIVE

‘JIJ BENT GODDELIJK!’

Op donderdag 22 t/m zondag 25 Februari bieden Vincent en ik een online Lichtcirkel Intensive aan waar je de deur niet voor uit hoeft. Je ontvangt gedurende 4 dagen meditaties, healings en boodschappen in je mailbox die doorwerken in de verbinding met jouw goddelijke essentie. Iedere avond zal er energetisch een gezamenlijk moment van afstemming zijn, ieder vanuit eigen huis.
Heb je op die dagen andere verplichtingen; geen probleem. Lichtcirkelboodschappen zijn niet aan tijd en ruimte gebonden; dat geldt ook voor de eerdere Lichtcirkelmeditaties en -healings op SoundCloud.
Om de concentratie van ieders afstemming op zijn of haar eigen goddelijke essentie te ondersteunen, plaats ik tot 22 Februari dagelijks een boodschap / artikel op mijn website. Je bent vrij om ze te delen in jouw groepen of elders, mits mijn naam erbij vermeld wordt.

Deze Lichtcirkel is voor ieder van ons een bekrachtiging van de belofte aan ons goddelijke Zelf, om als Afgezanten van het goddelijke eenheidsveld onze ware taken op te pakken! Achter die belofte schuilt een immens grote Liefdesbron, die ons verlichting en verheldering zal geven bij de huidige innerlijke en uiterlijke verschuivingen. Het zal ook de aanpassingen van ons stoffelijke lichaam vergemakkelijken en op een zachtere manier laten plaatsvinden.

Velen van ons zijn nu op DNA niveau werkzaam. Dat betekent dat de goddelijke lichtkrachten ook in collectieve velden op DNA-niveau doordringen. Deze zijn de meest krachtige van alle krachten die er bestaan! Een prachtig moment dus, om met jezelf deze innerlijke reis te gaan ondernemen!

Dit is de link naar de inschrijvingspagina voor de Lichtcirkel (met wat info):

Een liefdevolle weg naar Jezelf toegewenst,
Mieke Vulink & Vincent Rikkerink