It was then that I carried you

Je altijd beschermd kunnen voelen

Hoe fijn zou het fijn als we elkaar dagelijks eraan zouden herinneren dat we altijd beschermd, geleid en gedragen worden door de Lichtwereld. Want zonder hun bescherming zouden we gewoonweg niet bestaan! Onze lichaamsfuncties functioneren grotendeels zonder dat wij er zelf bewust mee bezig zijn om alles gaande te houden. Dat vinden we meestal heel gewoon, we staan er niet dagelijks bij stil wat een wonder dat eigenlijk is!
Maar als dat functioneren even minder soepel gaat, bijvoorbeeld vanwege alle fysieke omzettingsprocessen en transformaties, dan komen de vragen en twijfels al snel om de hoek kijken. ‘Wat is er toch gaande? Wat gebeurde er vannacht nou dat ik weer urenlang wakker lag? Waarom heb ik nou ineens hier pijn?’ We kunnen niet alles verklaren, en het lukt ook niet altijd om onszelf gerust te stellen.
De laatste maanden komen er veel energetische ophopingen en vastgezette denkbeelden uit onze botten vrij. Het zijn eigenlijk een soort programmaatjes met overtuigingen die uit levens stammen waarin we geen vertrouwen meer voelden in dat we door ‘iets’ geleid en beschermd werden. Daardoor zijn we zelf heel hard ons best gaan doen om ons leven maar zo veilig mogelijk te maken. Het leek alsof alles van onszelf afhing. Maar al te vaak ging het niet goed… Onze voorbije levens zijn vaak zelfs op mensonterende wijze beëindigd. Voor de zoveelste keer verlieten we de Aarde met het gevoel alweer gefaald te hebben en door God in de steek gelaten te zijn.
Nu het Licht zelfs in deze flink verdichte plekken van ons fysieke lichaam begint door te dringen komt er van alles uit de kramp, uit onze botten, gewrichten en rug/ruggengraat. Daarmee komen er overtuigingen in ons bewustzijn terug rondom ‘Ik heb het niet goed gedaan’. Als je in die overtuigingen gelooft voel je weer wat je destijds voelde, met de angst dat het weer fout zal gaan. Niet leuk, maar dit gebeurt om ons weer terug te leiden naar het oergevoel waarmee we ooit de reis uit het goddelijke eenheidsveld aanvingen: Ik kom uit God. God is in mij. En als God in mij is, ben ik onsterfelijk!
De krachten die door jou heen stromen komen rechtstreeks uit het Licht van de Bron. Tussen jou en de Bron zitten in wezen geen andere krachten dan die rechtstreeks uit het hart van Vader en Moeder God stromen. Jij bent uit Liefde en Wijsheid geschapen, en daar kan niks of niemand iets aan afdoen. Het kunnen ervaren van die Liefde en Wijsheid kan verzwakken, als jij volledig uit verbinding zou gaan. Dan kun je door duistere krachten ingepalmd gaan worden die een heel ander creatieprogramma dienen dat op eigenbelang, macht (ikke ikke ikke en de rest kan stikken) en materiele rijkdom etc. gericht is.
Maar wees niet bang dat dat nog gebeurt, want daar heb je eigenlijk al een te hoog bewustzijn voor! Mocht jij je toch even ver van jouw Bronverbinding vandaan voelen, dan zijn er altijd nog helpers en gidsen in de Lichtwereld die jou graag omhullen met hun Licht en Liefde. Ze zullen je helpen, zodat jij je kunt herinneren hoe het voelt om één te zijn met de Bron, één met alles wat leeft. Jij bent altijd geliefd en beschermd door jouw Schepper(s), die jou de adem ingeblazen heeft, er voor zorgt dat jij de bestemming van jouw ziel zult bereiken, en dat alles zich precies volgens het goddelijke plan zal voltrekken.

Don’t Worry…

(07-02-2024)
Ter voorbereiding van de aanstaande online Lichtcirkel Intensive ‘Jij bent Goddelijk’
Klik HIER voor meer info en inschrijven