spirit healing2

Helpende handen uit hogere dimensies

Lieve mensen, doordat we met velen bezig zijn met heel eerlijk naar onszelf te kijken, en verantwoording nemen om de dualiteit in onszelf te overstijgen, neemt het collectieve bewustzijn meer dan ooit toe. Indirect verheffen we lagere collectieve velden en daar werken vele sterrenvolkeren en planeten aan mee!

Het grote experiment op Aarde, om zielen te laten incarneren in een omgeving waar dualiteit vanuit de vrije wil van de mens volledig doorleefd kan worden, heeft veel meer gevolgen gehad dan men vooraf kon inschatten. Dat er zoveel angst, lijden en duisternis is ontstaan bleef nergens in het Universum onopgemerkt. Het is liefdeloos om te zeggen ‘Tja, het is je eigen vrije wil die jij gevolgd hebt waardoor je in de problemen bent gekomen; kom er maar op eigen kracht ook weer uit’. Bovendien: zo’n liefdeloosheid bestaat er niet eens in hogere dimensies!

Er zit echter wel een kern van waarheid in; we dienen zelf de juiste wilskracht te vinden om de reis door de dualiteit af te ronden, innerlijk los te komen van ons verleden en bewustzijn te verkrijgen op waar onze persoonlijkheid nog door dualiteit gestuurd wordt. Maar…. meer dan ooit worden we omringd door onze geliefde zusters en broeders uit hogere dimensies, door engelen en gidsen, helpers en Meesters.

We worden steeds gevoeliger voor hun veel hogere frequentievelden. Als wij hen toestemming geven zullen ze energetisch met ons aan het werk gaan. Ze nemen ons in de geest mee op reis, naar waar we ooit onze goddelijke Lichtkrachten droegen en nog in het volle vertrouwen naar anderen waren. Je zult feilloos aanvoelen dat hun hogere handen een liefdevolle intentie uitstralen!

Tijdens diverse periodes in onze incarnatiecyclus hebben we shockerende ervaringen gehad met wezens die ons vertrouwen beschaamden en misbruik maakten van onze Lichtkrachten. Nu zitten we echt midden in de grote Ommekeer. Waar eerst onze ‘val’ naar lagere dimensies een feit was, zijn we nu met velen tegelijk aan het opklimmen in bewustzijn en bereiken velen van ons weldra het 5dimensionale bewustzijn. Maar uit de derde dimensie loskomen is een levenswerk op zich, waarbij je enorm veel moet achterlaten, wil je echt je oude zelf kunnen overstijgen! En wie, in de derde dimensie, kan ons nou ondersteunen bij het verankeren en belichamen van het vijf- en hoger dimensionale bewustzijn? Dat kan alleen ons hogere Zelf, met hulp van Lichtwezens uit 5D en hoger. Vandaar dat er ontelbare Lichtwezens paraat staan om ons bij deze moeilijke fase te ondersteunen.

Tijdens de komende Lichtcirkel Intensive ‘Jij bent Goddelijk’ zullen we veel meditaties, healings en innerlijke reizen aanbieden. Deze vormen van inkeer zijn nodig om het vertrouwen weer terug te krijgen in zowel jouw eigen invoelingsvermogen als in hulp vanuit de Lichtwereld. Waarschijnlijk weet je vanuit je hoofd wel hoe het meeste werkt. Maar jouw hele systeem moet als het ware her-geprogrammeerd worden zodat je weer healings durft te ontvangen, weer innerlijke reizen durft te ondernemen, durft te erkennen wat er in jou nog op slot zit, en tenslotte de deuren weer durft te openen naar jouw goddelijke essentie.

Ga je mee op deze bewustzijnsverruimende reizen?
Voor meer info en om je in te schrijven kun je HIER klikken.