Ancient Druid

Boordevol Dankbaarheid

Hoe moeilijk kan het zijn om gedurende één dag steeds met bewuste en liefdevolle aandacht bij alles aanwezig te zijn! Als je stil zit en je aandacht naar binnen hebt gericht is het nog te doen. Maar zo gauw je iets gaat doen merk je hoe de aandacht vanzelf meegaat naar hetgeen je buiten jezelf ontmoet. En weg ben je, uit je eigen midden, weg van je intentie…
Toch oefen ik mezelf daarin. In stilte neem ik een intentie mee als de dag begint. En die van vandaag is dankbaar zijn. Dankbaar dat ik leef, dankbaar voor de levensstroom in mij, dankbaar dat ik kan leren om open en liefdevol aanwezig te zijn en dankbaar dat ik echt kan voelen dat het leven om mij heen daar op reageert.
Een glimlach naar mezelf, naar het leven, of naar iemand op straat of in een winkel kan zo veel verschil maken, want vaak komt er dan een glimlach terug! Dan voel ik me boordevol dankbaarheid stromen, dat ik van binnenuit geleid word maar ook omdat ik weer bewust kan ervaren hoeveel liefde er is, altijd en overal!
Doe je mee? Zullen we proberen om vandaag steeds weer terug te keren naar die dankbaarheid, en die mee te nemen in ons aanwezig zijn, in ons denken, voelen, spreken en handelen? Het zal je verbazen hoe snel de wereld om je heen daar op reageert …
Dank jullie wel voor het lezen van mijn artikelen, en voor alle liefdevolle en bewuste mails terug! Dank aan iedereen die zich al met het voorbereidende veld van onze komende Lichtcirkel verbonden heeft, waardoor deze bekrachtigd wordt met zijn en haar bewustzijn, licht en liefde. Iedere Lichtdrager die de goddelijke essentie in zichzelf omarmt maakt het voor anderen gemakkelijker om de dualiteit en afscheidingspijn in zichzelf te kunnen ontstijgen!
Moge deze dag vele geschenken onthullen die de Lichtwereld voor jou heeft klaarliggen …

‘Jij bent Goddelijk’

(09-02-2024)