Iedere Lichtdrager zal het merken: het Licht dient zich overal aan, om oude schaduwen in jou en om je heen te laten verdwijnen. Met het Licht komen er lang vergeten Lichtwezens mee, van overal uit het universum, om samen met ons vele kosmische processen af te ronden.
De grote verschuivingen in ons bewustzijn brengen versnellingen in ons hele systeem teweeg. Zo beginnen veel meer mensen de aanwezigheid van draken, walvissen, dolfijnen, zeepaardjes en andere Siriuswezens waar te nemen. Het werk van hogere natuurwezens wordt meer opgemerkt. Maar ook de Arcturianen, Andromedanen, Pleiadiers en Venusianen beginnen ons meer te naderen, zodat we zelf meer vanuit helderheid en zuiverheid kunnen gaan manifesteren.
Er komen nieuwe sterren-energieën om ons heen, waarvan we wellicht vergeten zijn dat we hetzelfde sterrenstof in ons dragen! Zij zullen ons zowel innerlijk als in onze directe omgeving leiden naar symbolen en tekens die opvallend synchroon lopen. Tegelijkertijd ontmoeten we vaker mensen in wiens ogen we iets herkennen; dan vlammen er innerlijk golven van liefde op en we zouden ze wel spontaan willen omhelzen. Maar ook kunnen we ineens overvallen worden door een groot verdriet en een diep heimwee.
Het Licht doet haar werk zó liefdevol! Eerder schreef ik al dat Februari van het Latijnse woord voor reinigen afkomstig is. We worden volop gereinigd van oude emoties die ons zo maar ineens weer verscheurd doen voelen, omdat die nog verbonden zijn met waar we ooit grote beschavingen ten onder hebben zien gaan.
Dat waren oude beschavingen waarin we dagelijks nog toegang hadden tot de vierde en hogere dimensie. Als Priesters en Priesteressen werkten we samen met prachtige, bijna overweldigend liefdevolle Lichtwezens van andere planeten om de goddelijke wijsheid, hogere kennis van heling en ascensie zo lang mogelijk op Aarde in stand te houden en voor het nageslacht te bewaren. We waren immers zelf ingewijd op die wegen, zij het niet altijd met een goede afloop.
In de afgelopen maanden zijn ook de Hathors weer met velen van ons in verbinding getreden! Hun Tempel in Dendera toont zich in al haar schoonheid en puurheid in het derde oog van velen wiens pijnappelklier weer geactiveerd wordt. De klanken, frequenties en verbinding met het Venusiaanse Liefdesveld trillen in ons die gevoelens van heimwee los, naar Egypte, Atlantis, Lemurië en naar al die levens waarin we nog de oude kennis in ons droegen.
In de Lichtcirkel zullen we met de Hathors energetisch naar hun Tempel op Dendera reizen. In het heiligdom waar de Zodiac op het plafond ontdekt is staan er niet 12 dierenriemtekens maar 13! Dus we dragen niet alleen allen archetypsiche aspecten van elk dierenriemteken, maar ook van de Grote Goddelijke Moeder, die in haar bootje langs het hemelgewelf kan reizen!
Vanuit daar reizen we door naar de Tempel van Klank op Venus. Daar is een Stargate dat beide kanten op werkt; naar de Aarde, maar ook omhoog, naar de Pleiaden en Sirius. Daar ontmoeten we velen die met ons contact houden om ons opnieuw bewust te maken van onze goddelijke essentie. Tijdens diverse afstemmingen hebben we frequenties uit het hart van de schepping mogen ontvangen. Dat zijn de trillingen die uit het goddelijk vrouwelijke hart van de Hathors stromen. Zij waren de laatsten die nog volledig in de vierde dimensie op Aarde konden zijn, vanwege hun verbinding met Venus, de Pleiaden en Sirius (nu opeenvolgend in de 5e, 6e en 7e dimensie).
De Priesters misbruiken de kennis en helingsmethodes van de Hathors en verdreven hen vervolgens uit hun heiligdommen. Na hun pijnlijke vertrek nam de wilskracht van de mannelijke zonnevlecht het over. Waar de Sterrenpoorten eerder werden gebruikt om de frequenties uit hogere dimensies te kunnen ontvangen en deze zowel via de energie als via materie door te geven aan de mensheid (denk aan een ark van het verbond, die steeds opnieuw met de hoogst goddelijke frequenties werd opgeladen), werden ze later – na misbruik omdat men de krachten niet langer op een goede manier wist in te zetten – veronachtzaamd. De Tempels werden deels omgebouwd om de mensheid met de grootsheid en macht van de Farao’s en hun viziers te imponeren.
Velen van ons zaten in deze ‘vallen van bewustzijn’ die ons onbewust ook terugleiden naar de definitieve ondergang van Atlantis. We ervaren nog een rem op onze hogere vermogens, omdat ze pijnlijke herinneringen in zich dragen. Maar het Licht zal erin schijnen en weer volledig terugkeren! Wereldwijd worden Sterrenpoorten, portalen en vortexen geactiveerd om ons op onze vleugels attent te maken, waardoor we weer kunnen opstijgen. Alles wat nog om Licht roept zal Licht ontvangen. Alles wat ons ooit ontkracht heeft zal verdwijnen, zodat we het diepe vertrouwen dat we een Lichtdrager zijn nooit meer zullen kwijtraken.
(12-02-2024)