Crying Angel

Goddelijke Liefde breekt door, in jou!

We verlangen allemaal naar ware Liefde. en wel in haar hoogste, meest zuivere vorm. We hebben haar miljoenen jaren gekend! Ze zit in ons, en toch voelt ze soms zó ver weg. Hoe vinden we haar terug?

Als mens heb je al duizenden jaren angst, pijn en een innerlijke verscheurdheid meegedragen door het voorgoed moeten verlaten van de allerhoogste en meest zuivere Liefdesvelden. Alleen door de diepste pijn toe te laten kan het alles verheffende Licht van de onvoorwaardelijke, goddelijke Liefde weer in ons als mens terugkeren. Maar; ga er maar aan staan…

Ware heling gebeurt precies daar in al die breuken die er tussen jou en het grootse, universele Liefdesveld zijn ontstaan. Door die te helen gaan jouw hogere hartchakra en jouw thymus – Godsverbindingschakra weer open en stralen. Als deze geactiveerd worden kun je deze – bijna overweldigende – Liefde weer gaan belichamen. Ze zal dan een prachtige glans gaan geven aan al jouw creaties en manifestaties!

We zijn duizenden jaren op zoek geweest naar Liefde in haar ware goddelijke gedaante. We hoopten haar altijd opnieuw terug te vinden in onze aardse relaties. Altijd kwamen de juiste partners op ons pad, waardoor we de lessen van dat leven konden leren. Maar er bleef toch altijd een gemis en een heimwee. We zochten de diepe liefde in de intimiteit, maar ook daarin ervoeren we zelden een volledige en blijvende vervulling.

Door liefde die niet gaf, maar alleen nam, werden we diep gekwetst. Deze kwetsuren hebben onze menselijke heelheid, die we in Egypte (tijdens de Hathortijd) nog konden ervaren, aan gruzelementen geslagen. Gaandeweg werden die gaten gevuld met pijn en wantrouwen.

Door vele incarnaties heen zijn we onszelf gaan beschermen en verdichten, omdat iedere vervorming van liefde pijn deed. Steeds opnieuw werden we teleurgesteld! We geloofden er niet meer in dat we haar waard waren, en we verloren het vertrouwen dat iemand anders, of de Lichtwereld zelf, ons zo diep kon liefhebben zoals we dat ooit hebben gekend en gevoeld.

Het is ongelofelijk moeilijk om de rauwe pijn, die je gedurende alle incarnaties in de diepste lagen hebt vastgezet, helemaal vrij te laten komen. Als dat gebeurt kun je het gevoel krijgen dat ze je opnieuw gaat verscheuren, dat je het niet kunt dragen. Maar door het toelaten en verwerken van al die pijn, tranen, gevechten, machteloosheid, angst, wanhoop en processen komt juist jouw allergrootste Liefdeskracht weer tevoorschijn!

Ze brengt je niet alleen dichter bij jouw Goddelijkheid; je zult ontdekken dat wat je zocht, jouw eigen vermogen is om rechtstreeks vanuit de Bron lief te hebben. Het gebeurt in een soort lichtflits van ontwaken dat je echt gaat beseffen dat jij zelf dat vermogen in je draagt om onvoorwaardelijk lief te hebben. Daar kan geen persoonlijkheid meer tussen komen!

In de komende online Lichtcirkel ‘Jij bent Goddelijk’ , van 22-25 Februari, zullen we in dit helingsproces omringd en begeleid worden door ontelbaar veel liefdevolle wezens, die nu ook al om ons heen zijn. Zij voelen aan wat jij als mens kunt en mag toelaten van die pijn, zodat ze geheeld kan worden.
Via de link onder dit artikel vind je meer info en hoe je je nog kunt inschrijven. Je bent van harte welkom, ook als je nog niet eerder aan een Lichtcirkel hebt meegedaan. Na inschrijving ontvang je alle praktische gegevens, maar eenvoudig gezegd kun je vanuit jouw eigen huis alles meedoen, via wat jij in je mailbox van ons ontvangt (artikelen en links naar meditaties, healings etc).