holy-spirit-the-spirit

Laat angst je naar je innerlijke Licht leiden

Waar ben jij nog bang voor? Wie of wat kan er bij jou nog angst oproepen? Waar zit die innerlijke bullebak, die jou dwarsboomt zo gauw je er alleen al aan denkt om iets te gaat doen wat je eigenlijk heel graag wilt doen, maar waar je dan toch maar weer ‘nee dank je’ tegen zegt omdat die bullebak jou bij voorbaat al onderuit haalt? Waarop jij jezelf vervolgens op een andere manier onderuit haalt door jezelf als zwak, laf en niet doortastend te verklaren?
Ons ego is heel subtiel en sneaky geworden om het stuur van ons leven maar in handen te blijven houden. Dit proces wordt momenteel enorm versterkt door de angst vanuit de collectieve velden (het gros van de mensheid is aan het vast- en volhouden!). Nu velen van ons hun volle licht- en liefdespotentie beginnen te erkennen, en die voor het grotere geheel willen gaan inzetten, voelen we de tegenkrachten die er op aarde aanwezig zijn! Want als DAT gebeurt, als wij ons innerlijk vrijmaken zodat we vanuit ons hogere Zelf ingezet kunnen worden, dan neemt GOD, onze innerlijke heilige Levensbron, het stuur in handen om het nooit meer los te laten! 🙂 En daar is het ego nog niet aan toe, blijft het ons maar wijsmaken.
Stel: jij wilt jouw kwaliteiten gaan inzetten om andere mensen te gaan ondersteunen op hun weg naar bewustwording en heling. Hoe vaak heeft jouw ego je al niet gezegd dat er al zó veel anderen zijn die al zó veel verder zijn, die zich al zó veel beter kunnen presenteren, die al een prachtig shinende website hebben en een groot netwerk, die veel wijzer zijn dan jou, die alles veel beter kunnen verwoorden, die geen last meer hebben van hun angsten, die meer opleidingen gedaan hebben, die niet dichtklappen voor een groep, die zich niet zo kwetsbaar voelen maar juist krachtig blijven enzovoorts, enzovoorts.
Lieve mensen, laat je niet weerhouden door al die verlammende gedachten. Want het zijn slechts oude, ego-beschermende lagen, die als een gordijntje doormidden gescheurd kunnen worden, waarachter zich de Waarheid over jouw prachtige goddelijke essentie bevindt! De enige reden waarom het ego nog al die gedachten in jou blijft presenteren en herhalen, is dat er oude ervaringen tussen zitten die op angst gebaseerd zijn. De beweging op zich, naar jouw volle Licht toe, zal een ontmoeting met die angst geven waardoor heling mogelijk gemaakt wordt. Maar als het om heling gaat van die lagen die met diepe pijn verbonden zijn zal het ego dat weer als een ‘pittige zelfconfrontatie’ aankondigen, waarin je ‘oog in oog met je angst moet gaan staan’. Slim he.
Nee, jij MOET niets, jij MAG. Jij mag Liefde gaan geven aan die delen van jouw ego die nog de herinneringen in zich dragen hoe jij ooit genadeloos ontkracht, bespot, gemarteld, afgestraft en af-geserveerd bent op jouw Bronverbinding, die jou machtiger maakte dan eenieder die zich in de aardse illusies verloren had. Maar dat is history! Deze aarde heeft jouw liefde en wijsheid nodig, jouw toewijding aan jouw Bronverbinding zodat de Heilige Geest door jou heen kan ademen en jij met de kracht van het goddelijke Licht wonderen kunt verrichten.
Begin daarmee, vandaag, eerst in jouzelf. Word je maar bewust van wie de adem in jou heeft geblazen zodat jij hier, in jouw lichaam, de GODDELIJKE LEVENSKRACHTEN ONTVANGEN en GEVEN kunt! Omhul ieder oud stemmetje van angst met de stem van de liefdevolle waarheid dat er op die goddelijke aanwezigheid in jou gewacht wordt. De Liefde daarvan zal alle angsten laten smelten en alle ego-stemmen doen verstommen.
Wacht niet op bevestiging van een ander, maar richt je aandacht naar binnen, naar waar bevestigd bent en blijft als zijnde geschapen als het evenbeeld van GOD. Jij bent gewenst en geliefd, inclusief ALLES wat er in jou gaande is. Dankzij al die jaren waarin jij aan jezelf gewerkt hebt, om jouw Licht tevoorschijn te toveren, ben jij van grote betekenis en kun jij alles doen wat je graag vanuit jouw hart hier op aarde wilt doen!