Lieve allen,
Het is een hele tijd geleden dat ik een Nieuwsbrief verstuurd heb! Daar zijn uiteraard goede redenen voor die je hieronder kunt lezen. Naast een bemoedigend artikel geef ik in deze extra uitgebreide Nieuwsbrief ook woorden aan mijn eigen processen. Want ik weet dat deze voor de meeste Lichtwerkers herkenbaar zullen zijn, zij het voor iedereen in een andere uitingsvorm, omdat we allemaal een unieke, zuivere frequentie op aarde komen brengen. Moge het je inspireren om jouw eigen prachtige ZELF op aarde alle ruimte te gaan geven om er vanuit jouw Bronverbinding vreugdevol te ZIJN, te ontvangen en door te geven!

Dit zijn de onderwerpen in deze Nieuwsbrief:
1. Verschuivingen in mijzelf
2. Muziek?!
3. Lichtwerk aanbieden in Zuid-Frankrijk
4. Online Lichtcirkels gaan weer door!
5. Live Interviews, woensdag 29 Mei 21u op YouTube (link staat onder kopje 5)
6. Artikel: Laat angst je naar je innerlijke Licht leiden

1. VERSCHUIVINGEN IN MIJZELF
In Maart crashte mijn vorige laptop. Gelukkig hadden we het meeste daarvan wel elders opgeslagen, maar van de laatste paar weken niet. Het duurde even voordat er een nieuwe laptop was die weer helemaal functioneerde zoals ik het gewend was. Mijn website – door iemand gemaakt die er nu niet meer is – lag eruit, door een virus die lastig te verwijderen was, maar wat uiteindelijk wel gelukt is. Helaas is de mooie opmaak met zachte kleuren en lettertypes zo goed als verloren gegaan, zoals jullie kunnen zien. Daar is nog werk aan de winkel!
Mailen lukte ook niet goed, ik moest wennen aan de nieuwe look en net toen ik de vaart erin kreeg reisden we naar Zuid Frankrijk, waar we na 1 dag met een nieuwe, heerlijk snelwerkende glasvezelverbinding vervolgens 3 weken zonder zaten. Het leek ‘meant to be’; ik kon twee maanden lang veel aandacht geven aan een flinke groeispurt die zich in en rond mijn lichaam begon af te spelen.

Heel bewust heb ik bij diverse mensen met verschillende invalshoeken en kwaliteiten sessies gedaan, om mezelf die steun te geven die ik nodig had om de grote verschuivingen in mezelf nog helderder te kunnen zien en begrijpen. Al maanden voelde ik dat er een essentiële verschuiving gaande was naar ‘toelaten wie ik werkelijk ben, en alleen nog maar dat doen waarvoor ik gekomen ben’. Er wilden ook nieuwe activiteiten ontplooid worden, maar welke? Waar? En hoe? Niet dat ik daar nu al een concrete invulling met data etc. aan kan geven, maar ik ben zelf innerlijk nog steviger geworteld in de hogere Wil en leiding. Alles wat mij daar nu nog bij vandaan kan halen mag ieder moment van iedere dag in het licht komen en achtergelaten worden.

2. MUZIEK?!
Zo ben ik zelf weer aan de vleugel gaan zitten, dankzij het lied van Toon Hermans ‘Als de Liefde niet bestond’. De eerste helft van mijn leven was ik een enorm gedreven concertpianiste. Ik en de vleugel waren onafscheidelijk, totdat ik besefte dat ik van de rest van mezelf afgescheiden bleef en in een kramp van perfectionisme gevangen zat. Hoewel klank en muziek een grote liefde van me zijn – en ik weet dat daar een kwaliteit zit die benut wil worden – bleef de klep van de vleugel dicht. Het voelde dat ik eerst uit die matrix van de vrij verharde, klassieke muziekwereld moest loskomen.

Maar… ik kon absoluut geen andere manier van pianospelen ontdekken waar ik zelf blij van werd. Na jarenlange concerten met alle mogelijke ensembles en koren werd ik gek van de veelheid van noten. Wat een overdosis aan impulsen, zo ervoer ik het. Maar improviseren, me afstemmen op het universum en ‘gewoon maar laten komen, in alle eenvoud’; wat ik ook deed, het voelde niet als “JA hier ga ik voor!” Bovendien begon ik steeds enorm te trillen als ik weer iets wilde voorspelen. Ik voelde me niet zeker over wat en waarom ik weer zou spelen, en maakte mezelf wijs dat dat nu wel een afgerond traject was. Er kwamen zulke diepe angstlagen in mijn fysieke lichaam tevoorschijn! Dat had ik vroeger nooit gehad; ik was altijd één met de klank, en het maakte me niet uit of er 2 of 100 mensen zaten te luisteren.

Maar Toons lied… altijd weer stroomden daar de tranen bij. Het ging natuurlijk ook over de Liefde voor mezelf. En ik vond de pianobegeleiding ook zó mooi, zó subtiel gespeeld! Nota bene door een blinde pianist; dat was te horen, hij was helemaal één met de klanken. Ik ben ervoor gaan zitten om de bladmuziek te vinden, maar die was er niet of ik mocht ‘m niet vinden. En dus heb ik zelf muziekpapier aangeschaft, ben aan de vleugel gaan zitten en terwijl ik het origineel afluisterde kwamen de eerste noten op papier. Daarna heb ik er mijn eigen draai aan gegeven, en oh wat geniet ik ervan om weer bezig te zijn met klank…

In Zuid-Frankrijk, waar Vincent en ik een huis huren, hebben we een Engelse buurman die graag zingt en bovendien een talenwonder is. Ik vertaalde de tekst van Toons lied zo goed mogelijk voor hem, hij raakte enthousiast en maakte een perfecte Engelse vertaling. Omdat we in Frankrijk zitten ontstond ook de impuls voor een Franse vertaling. De eigenaar van de boekwinkel in Rennes-le-Chateau liep er meteen warm voor, en zo hadden we binnen een paar weken samen iets prachtigs gemaakt!

Afgelopen weekend waren Vincent en ik bij een workshop van Lars Muhl. Lars was vroeger een rockmuzikant, en nu begeleidt hij de meest mooie, spirituele liederen, gebeden en mantra’s tijdens zijn workshops. Hij zet de klank in zoals ik dat ook wil, besefte ik! Want ooit heb ik gezegd: “Ik wil eigenlijk alleen nog maar de klanken van en voor God Zelf spelen.” Dat was toen nogal een bewering, maar het zijn eenvoudigweg de klanken van het Hart, klanken van Liefde, klanken die de luisteraars met het meest waardevolle in zichzelf in verbinding kunnen brengen. Klanken die vrede in de collectieve velden kunnen brengen. Kortom: ik ga hoe dan ook weer met klank werken en een eigen ‘helend’ repertoire maken.

3. LICHTWERK AANBIEDEN IN ZUID-FRANKRIJK
Na 9 jaar reizen in het gebied van Zuid-Frankrijk, en gedurende 4 jaar een aantal weken in Rennes-le-Chateau te kunnen wonen, voelen Vincent en ik ons er helemaal thuis. We hebben ook innerlijk veel reizen gemaakt, door allerlei oude en nieuwe lagen van onszelf heen. De daar aanwezige krachtplekken dragen niet alleen de kennis van de oude Mysteriescholen, van de Druïden, Essenen, Katharen en Tempeliers. Wat zij ons te bieden hebben gaat nog veel verder terug, naar Atlantis en Lemurië en nog daarvoor! Het gaat zelfs soms voorbij dit leven van de Aarde, en het bekrachtigt ons multidimensionale bewustzijn. Soms komt er een hele sterke verbinding door met bepaalde planeten, sterrenvolkeren, of juist met oude heilige plekken in die omgeving die, door ons daarmee te verbinden, essentiële hogere delen in onszelf kunnen vrijmaken.

De heilige geometrie in dat gebied activeert en versnelt de innerlijke processen en helpt iedere bezoeker die er open voor staat om hun ware Licht- en Liefdespotentie te ontdekken. Die hoger-dimensionale bubbel van dat gebied, met zijn heilige bergen en dalen, grotten en bronnen, spiegelt ieders Goddelijkheid. Het is niet voor niets dat zoveel hogere Ingewijden zoals Maria Magdalena en Yeshua daar aanwezig zijn geweest. Maar het gaat niet langer over hun persoonlijkheden, noch over de identificatie of verheerlijking van wie zij waren. Het gaat om het zelf gaan van de innerlijke weg, het bewust worden van onze eigen schaduwen (dit traject wordt door veel spirituele zoekers graag overgeslagen!) en het belichamen van onze eigen Goddelijkheid. Het wakker aanwezig zijn in onszelf, en dan het bewust verbinden met bepaalde plekken brengt altijd weer die diepe mystieke kennis binnen die we in onszelf mogen herinneren, zodat we haar voor onze eigen en andermans Zelfrealisatie kunnen gaan inzetten.

Inmiddels kriebelt het bij mij steeds meer om mensen, die op eigen gelegenheid naar de omgeving van Rennes-le-Chateau kunnen komen, een stukje op hun weg te begeleiden. Dat gebeurt vaak al heel spontaan, omdat daar een hele sterke synchroniciteit aanwezig is die precies die mensen op onze weg zet waarmee we iets kunnen uitwisselen. De sluiers zijn er veel dunner, dingen worden er veel sneller gemanifesteerd en iedereen voelt hoeveel krachtiger de innerlijke leiding kan doorkomen. Maar het vraagt om een heldere vorm en uitnodiging.

Vooralsnog stoeiden we met de gelimiteerde mogelijkheden om daar een langere tijd te kunnen zijn. We gingen in eerste instantie voor onze eigen bewustwording, rust en heling, voor stilte en eenwording met het Goddelijke in de omgeving en in onszelf. Maar we voelen allebei hoe de hogere frequenties van dit gebied zich in ons verankerd hebben, en het zal niet lang meer duren voordat we een ‘proefgroep’ kunnen uitnodigen om te ontdekken in welke vorm we daar met mensen de diepte en hoogte in kunnen gaan. We willen niet de praktische organisatie van de reis dragen, die ligt bij iedere deelnemer zelf, zodat wij volledig beschikbaar kunnen zijn voor wat er geopend, doorgegeven en geheeld wil worden.

4. ONLINE LICHTCIRKELS GAAN WEER DOOR!
Ook zullen de online Lichtcirkels doorgaan – want daar springt mijn eigen hart ook van op! Maar er is wel een andere vorm voor nodig. Tot mijn grote ontsteltenis ontdekte ik dat in iedere Lichtcirkel ruim 20 % van de deelnemers nooit betaald heeft … Mocht jij één van de niet-betalers zijn, dan is jouw bijdrage alsnog van harte welkom! Sowieso zijn we dankbaar voor iedere donatie. Je kunt een bijdrage overmaken naar:
Praktijk M. Vulink
NL95INGB0101324510

De ‘gratis meelifters’-houding gaf mij de bewustwording over hoe ik er zelf instond (te veel ruimte gevend, niet volledig durven vragen) en hoe ik mezelf op die manier nog tekort bleef doen. In het vervolg kan iemand pas deelnemen nadat er een bepaalde (financiële) uitwisseling heeft plaats gevonden. Het liefst zouden Vincent en ik zo ruim in het geld zitten dat we geen vast bedrag hoeven te vragen, maar dat is echt niet het geval. Om de dubbele huur te kunnen blijven betalen en op beide plekken ons werk te kunnen blijven ontwikkelen is er vooralsnog een inkomstenbron nodig, en die komt voor mij uit de Lichtcirkels.

5. LIVE INTERVIEWS
Als iets bij mij nog allerlei angstscenario’s kon oproepen, zijn het wel live interviews. Ik heb vroeger jarenlang niet in het openbaar durven spreken, en nog komen de krampen en angstvibes vrij als ik iets in een groep zeg. Gelukkig maar, want dan kan er volledige heling op komen. Ik weet hoe deze angst uit oude ego-delen komt, hoe lang die ook al in mijn voorouderlijn aanwezig is en hoe het een wens van mijn ziel is om me daar in dit leven van te gaan bevrijden.
Nou het leven zelf heeft dit mooi opgepikt, want ik ontvang steeds vaker verzoeken voor interviews over bepaalde thema’s. En dat is voor mij een teken dat ik er toch wel klaar voor ben om dat te gaan doen, ondanks alle stemmen die ‘nee dank je’ zeggen – ZIE HET ARTIKEL HIERONDER!.

Boter bij de vis; het eerste interview was een paar maanden geleden, met de Amerikaan Bart Sharp, die we in Rennes-le-Chateau ontmoet hebben. Al zijn interviews en gasten hebben met bewustwording te maken, en hij heeft me weten te verleiden om JA te zeggen. Dat was op zich al spannend genoeg. En dat het dan ook nog in het Engels moest – dat gaf een nog grotere uitdaging! Maar ik heb het gedaan, en vond het eigenlijk superleuk om te doen. Waar ik bang voor was – dat ik stil zou vallen en zou blokkeren, wat vroeger vaak het geval was – gebeurde niet.
VANDAAG, WOENSDAG 29 MEI 21 u, is ons 2e gesprek, op YouTube live!
Hier is de link naar het interview:

Whohooo, moge het jou herkenning geven, inspireren en stimuleren om die dingen te gaan doen die je eigenlijk heel graag wilt doen, juist als het iets spannends is! Want je doorbreekt het oude patroon van niet met jouw Licht en doorleefde Waarheid tevoorschijn durven komen, hoogstwaarschijnlijk omdat je jezelf niet goed of wijs genoeg acht. Laten we al die illusies maar gezamenlijk achter ons laten!

6. ARTIKEL
Hier is de link naar het artikel ‘LAAT ANGST JE NAAR JE INNERLIJKE LICHT LEIDEN’ :
Laat angst je naar je innerlijke Licht leiden – Mieke Vulink