Mijn eerste 2 Live Interviews (in goed verstaanbaar Engels) zijn nu op YouTube te bekijken!
Vincent en ik ontmoetten Bart Sharp op internet, en vervolgens in zuid Frankrijk vanwege zijn enthousiasme voor het gebied rondom Rennes-le-Chateau, voor de oude Mysteriescholen, voor Yeshua, Maria Magdalena en de Essenen, Katharen, Tempeliers, voor galactische verbindingen, het multidimensionale bewustzijn en de ontelbare aanwezige krachtplekken daar, die ons zoveel te bieden hebben! Een aantal daarvan komen in onze interviews aan de orde; hoe benader je deze heilige plekken? Hoe kan het ‘voor het hogere goed van Al’ dienen als je daar een bezoek aan brengt?

Tijdens de gesprekken hebben we het over de Innerlijke Weg, die we in ons dagelijks leven kunnen betreden om ons ware Zelf te ontdekken.
Waar we vroeger Mysteriescholen bezochten, biedt het dagelijkse leven zelf ons nu de inwijdingen. Ieder spirituele zoeker heeft een innerlijke roep of impuls gevoeld om die Weg naar binnen te gaan, en onszelf te ontdoen van alle schaduwen en lasten uit het verleden.

Het zijn de oude Inwijdingswegen die Yeshua en Maria Magdalena zo’n 2000 jaar geleden zelf gegaan zijn, die ook wij kunnen bewandelen.
Wij kunnen onze aandacht naar binnen richten en de Goddelijke Aanwezigheid in onszelf gaan ontdekken en diens leiding serieus gaan nemen. Wij kunnen, net als zij, de aardse krachtplaatsen bezoeken waar de sluiers dunner zijn waardoor we ons gemakkelijker met hogere dimensies en met hogere Zelfdelen kunnen verbinden.

Niemand van ons is per ongeluk op de aarde terecht gekomen, en niemand is hier zonder een zorgvuldig voorbereid zielenplan.
Ieder mens vindt zijn of haar geluk door dit zielenplan te gaan ontvouwen en manifesteren; het is het enige dat ons leven op aarde werkelijk zin zal geven. Daarbij kunnen we altijd om hulp vragen aan diegenen – zoals oude Meesters, hogere Ingewijden, Engelen en gidsen – die hun Licht en wijsheid hebben gedeeld, zodat wij de ware Weg naar ontwaken en bewustwording gemakkelijker kunnen herkennen.
Klop, en er zullen deuren voor jou geopend worden.

Iedereen is in staat om die onuitputtelijke Bron van Liefde en Licht in zichzelf terug te vinden, waar we gedurende vele levens zo ver vanaf zijn gedwaald. Iedereen heeft de capaciteiten in vorige levens ontwikkeld om nu op eigen kracht te kunnen ontwaken, en daarbij begeleiding uit de Lichtwereld meegekregen om de pijn van het verlies van de verbinding met de Bron te kunnen helen. En als laatste: iedereen heeft iets heel unieks te geven om zowel de aarde als haar bewoners naar hogere frequentievelden te kunnen verheffen.

Luister, kijk en voel mee naar deze openhartige gesprekken tussen Bart en Mieke.

GESPREK 1: ‘A Journey to Love – Applying the Ancient to Now’

GESPREK 2: ‘Immortal Love – Awakening in Sacred Footsteps’