shine your light

Vervulling in plaats van vrees

Wat een uitdagingen zijn er momenteel op deze planeet, die je kunnen wegleiden van jouw innerlijke weten! Jouw innerlijke weten is een heel oud, tijdloos weten dat door jouw hart gedragen wordt; een weten dat uit Liefde geboren is; een weten dat zich verder verfijnd heeft door een diep doorleven, doorvoelen en doorzien.

Wat er nu voor de vervulling van jouw zielenplan echt waardevol is, zal jou meteen verheffen. Alles gaat sneller, de synchroniciteit neemt toe en we krijgen meteen reacties uit hogere dimensies wanneer we in overeenkomst met ons zielenplan handelen. Wat voor jouw ontwikkeling echt kostbaar is, zal je raken en tranen in je ogen brengen, omdat de waarde daarvan meteen je hele wezen zal doortrillen. En wat jou los kan maken van oude angstvelden die niets meer met jouw leven van het hier-en-nu te maken hebben, zal een diepe, lang gemiste vreugde terugbrengen in iedere cel van jouw wezen!

Daarom: Vervolg jouw eigen innerlijke weg krachtiger en eigen-wijzer dan ooit tevoren. Terwijl je die weg gaat en om je heen schouwt; kom tot onderscheid wat wel of niet met jouw bewustzijn en gevoel voor Waarheid resoneert. Sporen van de hoogste Waarheid zul je mogelijk vinden wanneer je aan de andere kant van de sluiers kunt komen. Durf in dit huidige moment trouw te blijven aan wat voor jouw gevoel verbonden is met die zuivere Waarheid.

Niets is goed of fout, alles maakt deel uit van jouw ervaringsweg. Welke keuze je ook gemaakt hebt; zo lang jij voelt dat het voor jou op dit moment nog klopt, en het in jouw beeld nog steeds bijdraagt aan wie jij ten diepste bent; omarm jezelf daarin.

Voel je echter dat iets niet meer klopt, onderzoek en bedank voor wat je dankzij de ervaringen hebt verworven. Ze zullen je hoger op de bewustzijnsladder gebracht hebben. Keer dan in, besef hoe kostbaar en uniek jouw aanwezigheid op Aarde is. Weet dat jou een vrije wil gegeven is, en dat je altijd het recht hebt om jouw leven over een andere boeg te gooien!

Waar ben je werkelijk voor gekomen? Wat is het wat jij zó graag wilt doorgeven? Vraag je hart of ze jou wil herinneren aan jouw ware Liefdes- en Lichtpotentie. Vraag het aan jouw hogere Zelf wat op dit moment het meeste bijdraagt aan het kunnen voelen en zien van wie jij vanuit jouw goddelijke essentie bent. Vraag het aan de Lichtwereld, en/of aan diegenen die jou vanuit hogere dimensies begeleiden. Je hoeft niet te weten wie dat zijn; ze zullen de trilling van jouw hart herkennen en richtingaanwijzers op je weg zetten.

De komende weken zullen cruciaal zijn. Hele hoge frequentiegolven zullen vanuit het Universum dwars door alles heen gaan. Zij zijn bepalend voor welke wendingen er op Aarde kunnen komen. Het is niet alleen voor jouzelf van levensbelang om zo veel mogelijk in jouw eigen Liefdesveld te vertoeven zodat je deze hoge frequenties kunt ontvangen in jouw kristallijnen Zijn. Daarmee wordt het Godsbewustzijn (Christus Bewustzijn) ondersteund van iedereen die met jou in aanraking komt.

Jouw Licht, jouw zachtheid, mededogen en wijsheid zijn mede nodig om de indaling van deze hogere frequenties te ondersteunen voor het collectieve veld van de mensheid. Daarom: verspil geen moment meer aan oude zaken die er niet meer toe doen. Bevrijd jezelf van alles wat afbreuk heeft gedaan aan het besef van de Goddelijkheid van de mens.

ONLINE LICHTCIRKEL
van 10-12 en 19-22 december 2021

Heb je zin om vanuit een Lichtcirkel jouw Licht, en jouw Weten dat er een nieuwe wereld aanstaande is, te bekrachtigen?
Hier vind je alle praktische info:

https://miekevulink.nl/2021/11/27/lichtcirkel/december-lichtcirkel-het-licht-is-onverwoestbaar/

Dankjewel dat JIJ er bent, en dat JIJ jouw prachtige Licht op jouw manier laat schijnen! In licht en liefde met iedereen verbonden, gedragen door velen uit de Lichtwereld,

Mieke & Vincent ❤ ❤