return to Christ consciousness

Nieuwe Lichtcirkel Intensive ‘Ontwaken in het Licht van de Ene’

Artikel geplaatst in:

LICHTCIRKEL 9 t/m 13 DECEMBER ‘ONTWAKEN IN HET LICHT VAN DE ENE’

(AANMELDINGS LINK STAAT ONDERAAN)

Lief mens,
jouw aanwezigheid op Aarde is van groot belang. Voordat je incarneerde is er een zielenplan voor dit leven gemaakt, vol potenties en mogelijkheden die samenhangen met het activeren van jouw Goddelijke DNA. Jouw zielenplan kan compleet anders zijn, en hele andere vormen aannemen dan dat van een ander.
Maar in het volgen van jouw eigen zielenplan ligt ware vervulling besloten.
Het meeste van wat je in de materiële vormenwereld vergaart is vergankelijk en kun je niet meenemen, als je overgaat naar een andere vorm. Maar alles wat samenhangt met het belichamen van het Christus bewustzijn, van wijsheid, licht en liefde wel.

De donkere dagen voor Kerst dragen een heel bijzondere energie. Want in het donker huist het ongeziene goddelijke, dat er op wacht om door jou ontdekt, erkend en omarmd te worden. Wanneer jij jouw licht in het donker laat schijnen activeer je jouw ‘in slaap gebrachte’ goddelijke DNA, dat direct verbonden is het met alle goddelijke scheppingsvormen. Jouw licht werkt door in alles wat er ooit vanuit de Oerbron geschapen is, afgedaald is naar steeds lagere vormen en er op wacht om terug te kunnen keren naar de oorspronkelijk goddelijke staat.

Door je in te keren neem je afstand van alle lagere vormen, om weer aansluiting te kunnen ervaren met het ware, innerlijke Licht dat in jou aanwezig is. In haar puurste vorm is het Licht goddelijk en komt voort uit ‘God’, ‘de Ene’ zelf. In iedere meditatie of afstemming keer je dus terug naar waar je uit voortgekomen bent; uit die Goddelijke Bron. Het is God zelf die jou weer terugroept naar jouw ware Essentie.

Samen met de heilige stilte dalen er talloze Engelen, Lichtmeesters en Gidsen af om dichter bij de Aarde te kunnen zijn. Mede dankzij hun aanwezigheid kun je voelen wat jou nog verhindert om jouw goddelijke Essentie waar te laten zijn. Dit kun je zien als donkere delen die zich nog verborgen houden, omdat ze ooit in hun Goddelijkheid ontkend zijn. Ze hebben zich teruggetrokken, zijn gaan geloven dat ze er niet mogen zijn, dat ze dingen fout gedaan hebben en dat ze de goddelijke Liefde en heling dus niet waard zijn.

Maar jouw eigen innerlijke Licht, dat verbonden is met de Liefde van jouw Hart, zal hun vergissingen ontdekken! Alle onwaarheden en illusies waarin jouw persoonlijkheid ooit verstrikt is geraakt kun jij uit je laten stromen, want ze horen niet bij wie jij werkelijk bent. Je zult inzien dat jouw eigen liefdeloze overtuigingen van buitenaf in je gelegd zijn en van geen enkele waarde zijn, tenzij jij ze macht over je geeft. Maar deze macht lost op tot niets in het Licht van de Goddelijke Aanwezigheid in jou.

Je zult ontdekken dat je nog eeuwenoude ladingen van anderen draagt. Maar de tijd van het dragen van andermans lasten is voorbij. Dienstbaarheid is niet langer het lijden van anderen op je nemen, waardoor jouw eigen licht gedimd wordt, maar jouw Licht in de wereld laten schijnen! Want alleen via het Licht vinden we de terugweg naar de Bron van waaruit we geschapen zijn. Dáár zit de Weg, de Waarheid en het Leven.  En daar zit misschien ook wel het meest belangrijke uit jouw leven… ***

TOELICHTING LICHTCIRKEL INTENSIVE 9 – 13 DECEMBER

Een Lichtcirkel Intensive werkt als een aantal opeenvolgende sessies en vraagt om onze volledige bereidheid om in te keren. Ze brengt meer bewustzijn op onze groei met alle energetische verschuivingen die daarop volgen. Ook geeft ze meer inzicht in waar we het ontvangen van Liefde en Licht zelf nog belemmeren.

Vijf dagen lang zullen we zoveel mogelijk alle aandacht op het Licht in onszelf richten. Wat zich dan aandient zal ons helpen om meer in onze GODDELIJKE ZIJNSKRACHT te komen. Liefdevol aanwezig zijn in ons eigen Licht, samen met alle aanwezige Engelen, Lichtmeesters en gidsen die ons tijdens deze Intensive vergezellen; dat is de kern van deze Intensive. In meditaties en healings zal ieder op zijn eigen manier rechtstreeks de aanreikingen uit de Goddelijke Bron ontvangen waarin waarheid huist over wie wij zijn.

In deze Lichtcirkel Intensive zul je veel (dagelijks) ingesproken meditaties, healings, visualisaties en innerlijke reizen ontvangen, die je vanuit je eigen stoel of bed kunt doen. Op ieder voor jou geschikt moment kun je je vanuit huis verbinden met ons gezamenlijke Lichtveld dat zich nu aan het opbouwen is. De energie neemt toe, wij gaan zelf door processen heen en krijgen steeds meer aanwijzingen over de inhoud van deze Intensive.

Tijdens de Lichtcirkel Intensive zelf zal er op sommige ochtenden èn iedere avond vanaf 19.30 uur een gezamenlijke afstemming zijn waarop je de aangeboden healings, meditaties etc. kunt gaan doen. Het feit dat we dit met velen tegelijkertijd zullen doen geeft een enorme boost en versnelling aan alle transformaties.

Collectieve Lichtvelden die met elkaar in harmonie zijn zullen zich verbinden. Ongemerkt zul je met anderen uit jouw Zielenfamilie op energetisch niveau uitwisselen, waardoor alles veel sneller in het Licht kan komen. Binnen de grote Lichtkoepel die zich dan heeft opgebouwd zul jij je volledig geroepen voelen om de Goddelijke Aanwezigheid in jou in alle toonaarden te gaan erkennen!

Het totale richtbedrag voor de vijfdaagse Lichtcirkel is €88. Maar zoals altijd geven we graag iedereen de kans om mee te doen. Zit je financieel krap, doneer dan naar draagkracht. In termijnen of minder betalen is dus ook mogelijk; dit gaat vanuit wederzijds vertrouwen, overleg is niet nodig. Gratis deelnemen is niet mogelijk omdat dit energetisch niet kloppend is.

AANMELDING
Via de hieronder staande Aanmeldingslink
word je rechtstreeks als deelnemer toegevoegd aan het verzendprogramma. Let op:
Vul jouw mailadres foutloos, letter voor letter in en check of het echt klopt voordat je je aanmeldt. Bij een verkeerd ingevuld mailadres ontvang je niets. Via deze link kun je je inschrijven en ontvang je een bevestigingsmail met de bankgegevens:

AANMELDINGSLINK LICHTCIRKEL INTENSIVE ADVENT

Tot in de Lichtcirkel of tot in een volgende energetische ontmoeting, liefs,
Mieke & Vincent